Fredag, Grønt, Livet, Lykke
Comment 1

Snart helg!

No er det vel like før helga byrjar, ikkje sant?

Eg er iallfall klar for å slappe av i heimen fram til mandag. Denne helga blir roleg, i motsetnad til ein del av dei helgane elles denne hausten, der eg har sprunge frå det eine til det andre.

Kanskje får eg nokolunde oversikt over julegåvene, og kan sette opp handleliste. Kanskje får eg lagd nokre julekort og dekorert nokre pakkelappar. Kanskje eg til og med får med meg dette:

Oslo og omegn roseforening får besøk av Thomas Proll fra Tysklands ledende roseforedler, Kordes Roser.
Vi får høre om nye Kordes-roser som er robuste og lettdyrkede og tilpasset norske forhold, blant annet roser fra Kordes’ nye serie med klatreroser, Fairytail-rosene med gammeldags sjarm, og Rigo-rosene som er spesielt robuste og lettstelte. Kordes har satset spesielt på sykdomsfrie roser.
Kom og bli inspirert!
Lørdag 27. november kl. 14.00
Biblioteket på Bekkestua (Gamle Ringeriksvei 44).
Informasjon ved irene.k@getmail.no eller tlf 95826100
100 kr for medlemmer, 150 kr for ikke-medlemmer (men det går an å bli medlem på stedet).

Det som er heilt sikkert er at eg skal treffe suziluz med følge, og at eg skal kose masse med kjæresten min. Eg vonar du og finn på noko spennande å fylle dagane med. Uansett kva du finn på, ha ei fin helg!

This entry was posted in: Fredag, Grønt, Livet, Lykke

by

Kvinne, bur i Oslo og har feriehus i Billingsfors, lever med mat, musikk, dufter og ein hage, gjer mitt beste for å nyte livet.

1 Comment

  1. Høres jo ut som et kjemehyggelig foredrag da, flott med slike påfyll i vinterens goldhet 🙂

    Og så fint at du la inn lenke til de fine meisebolleklokkene dine i naturdekorasjonslenkeposten! Jeg tenkte faktisk på akkurat denne posten en par dager før jeg la ut min oppfordring når jeg tenkte på hvilken bidrag jeg kunne håpe på å få 🙂

Leave a Reply