Jul
Kommenter innlegget

Solsnu og snart jul


I kveld er det solsnu, og eigentleg burde vi ete solsnugraut eller noko slikt.

Det står ikkje på mi to do-liste, eg skal lage marmelade, to slag kaker og så skal vi over plenen med julegåve til kjære og familien hennar. Viss alt klaffar klarer eg til og med å steike to biffar til middag/kveldsmat.

I mellomtida kan du kose deg med denne fine sangen frå Amalies jul. Den gjekk første gong som adventsbarne-tv i 1995, men gjekk i reprise i 1997 og 2000. I 2000 hadde vi akkurat flytta hit vi bur no, vi hadde det relativt kaotisk, med oppussing som medførte at vi i periodar mangla både tak i stova og vegg mellom stova og soverommet.

Fjortenåringen var då naturleg nok fire år, og NRK sin adventsserie gjorde stort inntrykk. Denne sangen song eg til henne og veslebroren når dei skulle legge seg i lang tid etter jul. Er den ikkje fin?

 

This entry was posted in: Jul

av

Kvinne, bur i Oslo og har feriehus i Billingsfors, lever med mat, musikk, dufter og ein hage, gjer mitt beste for å nyte livet.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s