Frustrasjonar
Comments 2

Svar frå NRK

Huskar du denne? Eg har fått svar frå NRK, det kom i går kveld. Dei meiner altså at det er humor. Skal tru om dei fortalte astrologen at dei meinte det ho heldt på med var humoristisk? Hadde ho stilt opp då? Ho trur vel på det ho held på med?

Hei,

Denne eposten ser det ut som jeg ikke har svart på. Beklager.

Først og fremst: Takk for innspill.

Vi har nok forskjellige oppfatninger om denne bruken. Vi mener bestemt at den unge mannen i innslaget ikke har økonomiske utfordringer, han har full kontroll på økonomien sin. Bruken av astrologi i dette tilfellet var ment som et bittelite humoristisk element i sendingen og slettes ikke gravalvorlig. Men humor er vanskelig.

Med ønske om en god helg!

Mvh
FS
Redaksjonsleder i FBI

This entry was posted in: Frustrasjonar

by

Kvinne, bur i Oslo og har feriehus i Billingsfors, lever med mat, musikk, dufter og ein hage, gjer mitt beste for å nyte livet.

2 Comments

  1. enig med du. Astrologen på FBI var ikkje humor. Det var kleint. Eg huskar at eg skrudde av teveen når ho dukka opp.

Leave a Reply