Livet, Lykke
Comments 4

Det er ikkje så viktig.

Det er berre noko handelstanden har funne på, for å få selt ting med hjarte på, blomar og smykke. Vi var einige om det. Han tok ein avsjekk, han hadde gjort ein avtale på mandag, eg reagerte ikkje på datoen før han dobbeltsjekka.

Eg farta rundt med bilen, ordna masse greier, hadde fått vite at avtalen med kompisen var kansellert, og tenkte at eg skulle lage middag – slik eg brukar å gjere. Fekk ikkje tak i han, prøvde sms og msn. Borte.

Eg kom heim med masse greier, og der sto han, sveitt og litt stressa, med soppstuing, biff, salat med asparges og pinjekjerner og god, god vin. Epleis med flapjacks til dessert, og ein fin kveld anføttes i sofaen. How sweet it is, honey.

This entry was posted in: Livet, Lykke

by

Kvinne, bur i Oslo og har feriehus i Billingsfors, lever med mat, musikk, dufter og ein hage, gjer mitt beste for å nyte livet.

4 Comments

  1. Veldig søtt – å lage mat til matmesteren. Tror du har vært heldig med han der!

  2. Jeg kom akkurat inn fra 20 effektive kuldegrader (10 ekte, pluss sterk bris) og ble varm på et blunk da jeg leste dette 😀 Han er priceless, han fyren din. Tenk så fint at dere fant hverandre og hadde vett til å oppdage det selv der og da! My joy for you is endless.

  3. Reblogged this on Alt godt and commented:

    Eg måtte berre sjekke, kvar var vi i fjor? Og då fann eg denne bloggposten. Det er framleis like sweet to be loved by you. 🙂

Leave a Reply