Livet, Lykke
Comments 4

Vår, tralala vår…

Våren er i gang! Eg fann dei første snøklokkene i går og, men dei var lukka og det byrja å skumre, så eg klarte ikkje å få eit skikkeleg bilde av dei i farta. Det klarte eg derimot faktisk med desse perleblomane.

No har tolvåringen fått nye vårsko, og femtenåringen masar også, så eg må vel til pers. Jaja, det høyrer med til årstida. Ha ein fin dag!

This entry was posted in: Livet, Lykke

by

Kvinne, bur i Oslo og har feriehus i Billingsfors, lever med mat, musikk, dufter og ein hage, gjer mitt beste for å nyte livet.

4 Comments

 1. Ah. I wish.

  Vi hadde vår, trodde jeg. Så kom forleden dag og dagene etter…med snestorm, minusgrader og villvær. Til tider har det snedd så tett at jeg ikke har sett 100 meter bortover en gang 🙁 Kjenner jeg er veeeldig klar for vår nå, så det er bare å krysse fingrene for at varmen kommer f.eks. etter helga eller noe 😀

 2. Blææ, sier jeg til det. Phø, vår, du liksom! 🙂 … været her er slik som hos Elisabeth. Jeg er spyferdig av snø og vil kveles bare jeg ser ut av vinduene, ææssj! Akk måtte det bare bli vår .. og eia var vi der. Krysser fingre, jeg med og er tidlig ute med å ønske deg en god helg.

 3. Alt godt.. (som er det eg vanlegiv skriv under epostane mine med 🙂

  Og kanskje eit dikt på ettermiddagen:
  http://www.litteraturnett.no

  Send gjerne ein sms og slik hjelpe diktet fram! Og send gjerne til andre..

  alt godt
  øystein

Leave a Reply