7 Comments

 1. Kjære fineste dama i verden,
  Gratulerer så masse med dagen! Jeg håper du får en kjempefin bursdag og feiring forøvrig; skulle gjerne ha vært der om jeg hadde hatt anledning… Gleder meg til vi ses igjen, når enn det blir. Jeg satser på i sommer en gang! Du er ei helt fantastisk venninne (og mor!), og jeg er glad vi har et helt liv foran oss til å kjenne hverandre. Hils alle dine 🙂
  xxx Elisabeth

  Likar

 2. Nydelig blomst! Hva heter den?

  Det er fredag, gudskjelovskvelden, og ost og kjeks her hos meg! 😉
  God helg til deg og dine, fra Eirin.

  Likar

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s