Bokprosjekt
Comments 12

Bestill Smalhans!

Vil du bestille Smalhans? Signert av meg?

I så fall: Send ein mail til e.nome ætt samlaget.no, og oppgi ditt namn og di adresse. Vil du ha noko tekst i tillegg til mi helsing og signatur, så skriv den. Det kan til dømes vere aktuelt viss du vil bruke boka som gåve til nokon. Boka kostar 299,-.

Eg har sett av torsdag til signering, og bøkene går i posten etter kvart som bestillingane kjem inn og eg får signert. Til dokke som har sagt “Eg bestiller” til meg på Facebook; dokke må sende ein mail til Elizabeth også. Takk! 🙂

(Og er du bloggar, og kunne tenke deg å anmelde boka; send ein mail til Elizabeth om det og.)

Edit: Uansett om du bloggar eller bestiller på vanleg måte, så får du boka tilsendt fraktfritt! 😀

This entry was posted in: Bokprosjekt

by

Kvinne, bur i Oslo og har feriehus i Billingsfors, lever med mat, musikk, dufter og ein hage, gjer mitt beste for å nyte livet.

12 Comments

 1. Jeg har bestilt, og bedt Elizabeth be deg skrive en hyggelig hilsen til meg. Da blir jeg glad 😀

 2. Charlen Djupvik says

  Da er boka bestilt, og eg ventar i spenning 🙂
  Flinke du!!

  Helsing Charlen

 3. Pingback: Bestillingane tikkar inn… « Alt godt

 4. Ståle Sæthern says

  Jeg ser ikke hva boken koster, med frakt??

 5. Sorry, Ståle, eg er heilt sløv! 299,- kostar den, no står det til og med i innlegget. Takk for at du passar på!

Leave a Reply