Gjærbakst, Kaker, Mat
Kommenter innlegget

Fynsk brunsviger


Eg må berre beklage at eg ikkje klarer å halde tritt og lese alle dei fantastiske matbloggane som finst. Men ved ei tilfeldigheit kom eg over denne, og eg må berre dele dette innlegget. Den uhøgtidelege og ærlege måten Maj-Britt Aagaard deler den fine og triste historia om far sin på rører meg veldig. Og eg er sikker på at den kaka er god og.

Maj-Britt Aagaard

IMG_2867

Faren min døde.
To ganger døde han.
Første gang da jeg fremdeles var barn, og han reiste tilbake til sitt hjemland Danmark…og ble der.
Andre gang da han drakk seg ihjel og ble funnet død hjemme i sengen sin på Fyn første februar i år.

Men i tidsspennet mellom disse to bortgangene, lærte han meg mye av det jeg i dag kan og vet om mat og matlagning.
Man køddet ikke med Jens Aagaard om mat. Og man køddet ikke med Jens Aagaard om kunst og musikk. Han var billedkunstner, musiker, sjømann og tidligere kokk.

IMG_1995

Vi snakket sammen på telefonen, og vi skrev brev når vi ikke kunne være sammen. Hver samtale inneholdt bestandig spørsmålet «hva skal dere spise i dag?», og så en nøye gjengivelse av dagens måltider, og kanskje til og med en kjapp tur innom hva man ellers hadde spist av gode saker i løpet av uka…

View original post 1 044 fleire ord

This entry was posted in: Gjærbakst, Kaker, Mat
Tagged with: , ,

av

Kvinne, bur i Oslo og har feriehus i Billingsfors, lever med mat, musikk, dufter og ein hage, gjer mitt beste for å nyte livet.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s