Musikk
Kommenter innlegget

Noko av det vakraste VI


Denne sangen minner meg om 1987, eit fint år. Vi høyrde på den midt på natta når vi jobba på våre gamle mac-ar fram mot morgongry, og feira at vi klarte deadline med å gå i baren på toppen av SAS-hotellet (den gongen var det berre eitt, snart er det ingen) og såg at glørne frå turnhallen som brann steig opp mot nattehimmelen. Vanessa Paradis syng her, men det er Rickie Lee Jones som har skrive songen og gitt den ut opprinneleg. Vanessa Paradis er mest kjend for å ha sunge Joe le taxi, og for å ha eit langt forhold til Johnny Depp. Ho gjer sangen på sin måte, men finn du den med Rickie Lee Jones så lytt til den, den er endå betre. 

This entry was posted in: Musikk

av

Kvinne, bur i Oslo og har feriehus i Billingsfors, lever med mat, musikk, dufter og ein hage, gjer mitt beste for å nyte livet.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s