Duft
Comments 3

Dagens opplevingar og innkjøp

Eigentleg har vi hatt bremsene på, var vi einige om der vi sykla heimover ned Gothers gade. Men nokre innkjøp må ein gjere når ein er i store byar. Heidi går rundt og akkar og ojar seg over kor stort det er her, og kor mykje folk det er her. Fast på ett bra sätt.

IMG_6980Det kan ha ein samanheng med at det er pinse, og dermed pinsekarneval. Vi syntest vi var tidleg oppe, og var klare på Kongens Nytorv klokka elleve.

Der kokte det, med trommer, lettkledde damer og eit folkeliv utan sidestykke.

Han karen til høgre leia eit trommekorps ved hjelp av armane, si eiga tromme og ei fløyte. Han og gjengen hans lagde mykje bråk, kan ein seie.

Som du ser leia han det raude laget, i tillegg var det grøne, det turkise, det kvite og det meksikanske der.

IMG_6990Alle tromma i sambatakt, og var imponerande samkøyrde. Det grøne laget hadde med seg denne dama, eg trur ho sto opp tidleg for å byrje stylinga.

Ho var nærare 190 cm høg, rett nok på eit par ganske imponerande hælar. Eg måtte berre sende henne ein vennleg tanke, og ynskje henne lykke til med å danse bortover det brusteinslagde Strøget.

 Det einaste fornuftige var altså å styre unna Strøget, så det gjorde vi.

 

IMG_7051Heidi fann seg ein snyta fin regnparkas, som garantert vil vekke åtgaum i gatene i Ørsta.

 

 

 

 

 

 

 

IMG_7067Og eg fann meg nokre parfymer, sjølvsagt. Her ser du dagens fangst.

Ei lita gåve til ein trettenåring i familien, Kenzo Amour Florale, Paul Smith Floral, småprøver på Juliette has a gun Citizen queen og Miss Charming, Bulgari Omnia Green Jade, Delices de Cartier Eau Fruitèe, silkeband og prøve på Gucci Flora, prøve på Diesel Fuel for life (ja, du skal få den, Agnete…) Juicy Couture, Kenzo Amour Florale, Paul Smith Woman og kremprøver på Eau de Soir og Soir de Lune. Puh. Ein heil del, altså.

This entry was posted in: Duft

by

Kvinne, bur i Oslo og har feriehus i Billingsfors, lever med mat, musikk, dufter og ein hage, gjer mitt beste for å nyte livet.

3 Comments

  1. Heidi var litt nervøs for heile kjøpet, og takkar for støttande tilbakemelding! 😀

  2. Heidi, ikke være nervøs – det var ei NYDELIG regnkåpe!
    Og masse annet snadder har dere også fått med dere. *misunnelig*

Leave a Reply