Lykke
Comments 13

Ojojoj!

No er det like før eg passerer 60 000 besøk – kanskje berre i løpet av nokre dagar! Eg har hatt spørjerundar før, og det vil eg ha denne gongen og.

Har du eit spørsmål om mat, bjuti, parfyme, urter i hagen eller noko anna av det eg skriv om, så fyr laus. Eg lovar å svare etter beste evne. Ein av spørsmålsstillarane får ein parfymemini i gåve!

This entry was posted in: Lykke

by

Kvinne, bur i Oslo og har feriehus i Billingsfors, lever med mat, musikk, dufter og ein hage, gjer mitt beste for å nyte livet.

13 Comments

 1. annalovinda says

  Eg vil berre gratulere med ei flott side! som raskt har blitt ein favoritt, ikkje løye du snart rundar 60 000! speiselt kjekt er det at du skriv på nynorsk, det likar eg :o)
  annalovinda

 2. Eg har ikkje spørsmål, berre eit tusen takk for masse flotte oppskrifter ! Plommer i madeira var den sist nytta, og dei smakte kjempegodt!
  Helsing Lykkeilivet

 3. En personlig svartjeneste – det må jeg benytte meg av 🙂

  Har du noen gode råd for min planlagte lille urtehage? Har bedt idErik om å snekre noen store kar/kasser i løpet av vinteren, slik at jeg fra neste vår kan dyrke urter og ha dem lett tilgjengelig på kjøkkenterrassen. Hva anbefaler du å begynne med (både mht hardførhet og anvendelighet)? Bør jeg så dem selv fra frø, eller kjøpe planter på hagesenter? Hva med de krukkene man får i matbutikken, duger de? Er det ellers grunner til at jeg bør gå vekk fra tanken om kasser, og heller anlegge urtehagen på bakken? Er ikke så glad i luking…

  Gratulerer med masse besøk – vel fortjent! – og lykke til i fortsettelsen. Jeg henger med 🙂

 4. kjersti70 says

  Sidan eg nett no driv og kokar ein artiskokk, for første gong, og har googla ein del for å finne ut korleis ein gjer det: Kva er ditt forhold til artiskokkar, og har du prøvd det, og har du ei oppskrift? 😀 Då meiner eg rå artiskokkar, ikkje dei i olje (som også er deilige).

 5. Maiblomst says

  Flott blogg du har! Gratulerer med mange lesarar! Eg nyttat høvet og kjem med eit spørsmål. Marengs er ein god ting, men etterlet seg ei mengd med eggeplommer, korleis kan eg nytte desse?

 6. Grattis, dear 😀 Det er i aller høyeste grad fortjent. Du er en daglig must-have for meg også.

 7. Blir med på feiringen din, jeg. 😉
  Er innom bloggen din titt og ofte.
  Den er en fornøyelse å lese.
  Du har en «god penn»,
  i tillegg byr du på mange kulinariske opplevelser via innleggene dine.
  En av Norges beste blogger! Helt klart! 🙂

  Jeg vil gjerne ha tips om spennende nistepakkeforslag.
  Ungene her er lei av den tradisjonelle matpakka…
  Prøver å lage noe nytt innimellom,
  men man har som kjent lett for å havne i en velkjent mønster…

 8. Gratulerer – og helt på sin plass så fin blogg som du har. Jeg er ingen trofast kommentator, men en ivrig leser. Men når jeg får spørre om det jeg vil… For en sjanse! 😀 Jeg er frekk nok til å prøve meg på flere:
  1. Urter innendørs – hva er lettest å få til? Eller. Hva bruker jeg lengst tid på å drepe,mest sannsynlig?
  2. Hva er den beste og enkleste alt-i-ett-gryta? Og har du oppskriften…? ;D
  3. Mer personlig: Hva er dine yndlingsparfymer, og hvorfor?

  Hvis det ble litt mye får du velge hva du vil svare på!

 9. RandiF says

  Hei Gunda. Takk for flott blogg, som eg er innom kvar dag. No har eg for mykje tomater, røde og grønne. Kan det lagast syltetøy av dei røde også?

 10. Gratulerer! Jeg har et spørsmål som du kanskje har skrevet om før, men jeg lurer allikevel: Hvem er Heidi (atså hun som noenganger skriver oppskrifter her inne)?

 11. Jicky L. says

  Gratulerer! Jeg har vært fast leser av bloggen din ei stund, men har så langt ikke kommentert. Men dette passa så fint med at jeg går rundt og lurer på hva jeg skal gjøre med frukten i den nye hagen min at jeg kan jo ikke la sjansen gå fra meg.

  Det har seg nemlig sånn at jeg for første gang sida jeg flytta hjemmefra bor i hus med hage. Og i den hagen er det to flotte trær med store mengder epler og plommer som jeg ikke har hjerte til å la gå til spille. Samtidig har jeg ikke helt overskudd til å begynne med sylting og safting i store mengder akkurat nå. Derfor går jeg og lurer på om det går an å rett og slett dele dem opp og fryse dem ned som de er, for så å ha dem i paier og muffins, eller evt. sylte ettersom jeg har lyst til det? Og burde jeg i så fall sukre dem først? Forvelle?

  Og forøvrig: takk for en flott blogg.

 12. Aller først -gratulerer med gode besøkstall! Og så – takk for at du skriver på nynorsk. Når jeg er her inne og leser, får jeg egentlig lyst til å gå tilbake til barndommens skriftspråk selv. Og til slutt – et spørsmål som kanskje avslører vel mye hvor dårlig jeg er på huslige saker: jeg har en fin, synes jeg, randform. Den kan man helt sikkert bake lekre kaker i. jeg har forsøkt, og forsøkt. Men jeg får ikke kakene ut av forma i et perfekt stykke. Hva skal jeg smøre med?

 13. Gunnar Jøingsli says

  60 000 er bra
  Gratulerer 🙂

Leave a Reply