Musikk
Comments 9

Noko av det vakraste XX


Eg har alltid likt Mark Knopfler sitt gitarspel, og eg har leita lenge etter ei plate som eg ikkje finn; filmmusikken til Cal. Cal er ein film som går føre seg i Nord-Irland med Helen Mirren og John Lynch i hovudrollene.

Filmen er ifølge alle kvalifiserte kjelder sånn passe bra, eg må innrømme at eg ikkje har sett den. Men musikken til filmen, lagd av Mark Knopfler, er heilt fantastisk. Difor leitar eg framleis etter dette albumet.

I mangel av originalvare får du høyre noko anna som er kjempefint, nemleg temaet frå filmen Local Hero, som også herr Knopfler lagde musikken til. Den er langt meir kjent, og det er også musikken. Så på ein fin fredag så får du ein av dei beste gitaristane i verda; Mark Knopfler.

This entry was posted in: Musikk

av

Kvinne, bur i Oslo og har feriehus i Billingsfors, lever med mat, musikk, dufter og ein hage, gjer mitt beste for å nyte livet.

9 Comments

  1. Der heldt eg altså på å lure deg til å gå over bekken etter vatn. Og betale tredobbel pris. Godt du har observante lesarar. Det er kanskje ein del av konseptet «Alt godt» ?

    Likar

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s