Utstyr
Comments 4

No i desse smittetider

-Korleis halde tastaturet reint? Eg deler min mac med dei to barna her i huset, og dei insisterer på at dei ikkje et ved tastaturet. Kvar kjem så alle brødsmulane frå? Det lurer eg på.

Denne produsenten har funne opp det sjølvrensande tastaturet. Rensinga skjer ved hjelp av infraraud stråling, og fjernar alle bakteriar og virus. Den er sikkert fin i kontormiljø der fleire delar same maskin, som i laboratorium og slikt.

Men kvar puttar dei infraraude strålane brødsmulane? Kanskje der er ei brødsmuleskuff som under brødristaren?

This entry was posted in: Utstyr

by

Kvinne, bur i Oslo og har feriehus i Billingsfors, lever med mat, musikk, dufter og ein hage, gjer mitt beste for å nyte livet.

4 Comments

 1. Hi-hi. Ja, hvor kommer alle smulene fra? Og hvordan skal de infrarøde strålene hamle opp med dem? Gode spørsmål!
  Ønsker deg ei flott helg!
  Pludrehanneklem

 2. Tastaturet mitt er definitivt rent siden det ble te-vasket for to dager siden. BTW – det fungerer i beste velgående etter at jeg fikk tømt det. Hadde jeg drukket te med sukker hadde det nok gått verre.

 3. rita says

  Jeg har også undret på det….hvor smulene kommer fra altså…..

  På jobb har vi glad-pack over tastaturene. Da kan vi vaske over med sprit, og skifte plast med jevne mellomrom. Veldig hygienisk 🙂

Leave a Reply