Grønt, Livet, Ver
Comments 2

Ein tur ut i kulda

Eg er litt husmus for tida, ser ikkje heilt poenget med å vase ute i -15 grader meir enn eg må.

I dag tok eg med meg kameraet då eg gjekk ut ein liten tur, og knipsa nokre bilde i hagen.

Denne roseknoppen rakk ikkje å springe ut før den vart teken av hufsa. Den har det kaldt både rundt tærne og rundt hovudet.

Og denne skuta er forlatt. Heile sommaren har den eit stort mannskap som til dels sloss om å få jobbe på den. No driv mannskapet med andre ting, som å gå på ski rundt på plenen, og å base rundt utan mål og meining. God søndag!

This entry was posted in: Grønt, Livet, Ver

by

Kvinne, bur i Oslo og har feriehus i Billingsfors, lever med mat, musikk, dufter og ein hage, gjer mitt beste for å nyte livet.

2 Comments

  1. Ja, huff så kaldt. Men fine bilder, da! Jeg tok også med meg kameraet ut på min lille lynvisitt til Isdronningens Narnia i dag, men siden jeg måtte ta av meg vottene for å ta bilder, ble det jo ikke så mange blinkskudd….

  2. frossne roser er det her og, men langt under snøen. Er inne jeg også, blir ikke så mye utebilder på meg med slik kulde som vi har hatt..

Leave a Reply