Duft
Comments 12

The bare necessities

Eg har vore ein liten runde i byen, og gjort nokre lenge planlagte innkjøp. Estée Lauder Private Collection Jasmine White Moss har eg lenge hatt lyst på, det er min soleklare favoritt blant dei tre som i tillegg består av Tuberose Gardenia og Amber Ylang Ylang. I dag vart den min. Eg kjøpte den på Gimle, og den kosta flesk, vil du ha den og er i Oslo så sjekk på Steen & Strøm. Eg dro dit etterpå, og oppdaga dei har fått den inn der og. Eg lurer på om den er feilprisa, og då er den eit kupp. Eller så vart eg rundlurt av damene på Gimle.

Bortsett frå det fann eg ein kjempefin foundation som eg har leita etter ei stund, Double Wear Light i akkurat min farge. Eg skulle ha ein augekrem, og vurderer Time Zone, men valde å kjøpe eit sett med fleire kremar i tillegg til ein stor prøve på den. Då utløyste eg eit premieskred, altså masse småprøver som du ser på bildet.

Til slutt kjøpte eg ein ny Kanebo Sensai Lip Treatment. Den er fantastisk, og har gjort at eg ikkje lenger flassar av på leppene. Perfekt! Den forrige eg kjøpte varte i eitt og eit halvt år, så det blir ca. 1,50 per dag. Dyrt men deilig. Har du kjøpt noko nytt på bjutifronten i det siste?

This entry was posted in: Duft

by

Kvinne, bur i Oslo og har feriehus i Billingsfors, lever med mat, musikk, dufter og ein hage, gjer mitt beste for å nyte livet.

12 Comments

 1. irma says

  Å så gøy med nytt sminkestæsj! Den parfymen skal jeg sjekke ut next time, på S &S noterer jeg meg.
  Jeg har fornyet meg med Sisley leppestift, som viste seg å være nøyaktig lik Chanel Catalina som jeg har fra før 😀 Men, den brekker inni hylsa og smaker leppestift …

 2. Det er bare så fantastisk å gjøre noen sånn kjøp innimellom – og morsomt å få noe attåt når man legger ned noen kroner!

  Forrige uke slo jeg til med et par nye neglelakker fra Chanel(en lys rosa og en lys beige/brun/grå fra vårens nye kolleksjon) og verdens beste concealer fra Helena Rubinstein. Jeg var ikke helt kjempefornøyd med prøvene jeg fikk – j’Adore fra Dior(som jeg syns er fæl, tross at jeg ut i fra notene burde likt den) og en dagkrem fra Clarins. Sistnevnte er god, men ikke så ny og spennende.

  Ellers kjøper ikke jeg så mye hudpleie i Norge, jeg kjøper mine yndlingsprodukter fra MD Formulations fra USA, og betaler 1/3 av det det koster her. Og får alltid med prøver som jeg kan bruke som reisehudpleie.

 3. Steikasild for ei investering! Her er det litt sutte på labben om dagen, og vurderer å kjøpe ny mascare for eg finn ikkje den gamle igjen.

  🙂 Deilig ser det ut. Og den kremen til leppene høres finfin ut.

 4. Jaujau, bortsett fra Rive Gauche har jeg supplert hudpleien med en (krmt) Kanebo Sensai Cellular performance Lotion II (moist) og Kanebo Sensai Eye contour balm. Så har jeg latt meg friste (riktignok for et par uker siden) av Chanels rouge allure leppis i vårsesongfargen Incognito, og en ny boks med i.d. minerals foundation. Ja, så ble det visst en ny O.P.I.-neglelakk i Trondheim da jeg gikk og ventet på å komme til hos frisøren i lunchen på mandag. Og tre nye make up-børster fra Sigma.

  And that concludes the beauty information from Grimstad this evening! 😀

 5. Irma: Chanel Catalina er nydeleg! Eg har den, det vil seie eg lurer på om den er annektert av trettenåringen…
  Christine: Enig, J’adore er ekkel. Ganske enkelt. Det er slett ikkje alltid ein kan bygge på dei oppgitte notane.
  Mykstart: Prøv den når du passerer ein Kanebo-disk. Den er verd pengane – etter mi vurdering.
  BÅ: Wow! Eg trur vi stiller i same divisjon. 😉

 6. sol says

  Tida har gått så fort i det siste, så eg tek med siste innkjøp før jul. Chanel leppestift i fargen Enigma, som eg er veldig fornøgd med både når det gjeld farge og konsistens! Elles ny flaske av Boots no7 Protect & Perfect beuty serum, som eg er blitt fullstendig avhengig av! Samt Lancomes Climat, som overraskande nok fantes på Gardermoen

  Sensaikremane ser firstande ut! kanskje du kjem med ei vurdering her eterkvart? 🙂

 7. Her var det mye lekkert 🙂 Det føles deilig å komme hjem fra handletur med så mye godsaker.
  De siste innkjøpene mine fra butikk er fra Body Shop: Super Volume Mascara (Er helt avhengig, og har brukt Chanel + Lancome osv tidligere) og Camomille Gentle Eye Make-up remover
  Hudpleie kjøper jeg kun fra nett, og det siste er: Jan Marini Bioglycolic Cream, Babor Mimical Control Cream, Shiseido Benefiance eye cream og mineral foundation fra Jane Iredale i fargen Suntan

 8. marte says

  Nå har jeg også fått testet Private Collection Jasmine White Moss, og den er vidunderlig! Perfekt balanse mellom myk, søt jasmin og kjølige grønne noter. Kremet, sofistikert og veldig elegant 🙂

  Blir veldig lite shopping annet enn parfyme for tiden, men det er kanskje like greit – må bruke opp det jeg allerede har…

 9. Enig, det er ei fantastisk velkomponert og sofistikert duft. Fortell når du blir glad eigar! 🙂

 10. marte says

  Det blir nok bare en decant foreløpig dessverre 🙂 Har plutselig funnet mange jasmindufter jeg liker, og kan ikke kjøpe alle…

 11. irma says

  Idag fikk jeg testet EL sine tre dufter etter inspirasjon herfra 🙂 og nå dufter jeg godt av Jasmine White Moss. Nyyydelig! Ble postivit overrasket over hvor lite tungsøt Tuberose Gardenia var, sommer og sol og hage i flaske. Men JWM ble favoritt her også. Damen på EL-standen på S &S var super å snakke med, anbefales herved.
  EL skal testes grundigere de neste dagene, det er godt mulig den blir med over langfjella. Takk for tipset!

 12. Så gøy, Irma! Beata på Estée Lauder-standen er berre til å spise opp, ho er ei skjønn dame. JWM fortener ein trygg heim hos deg! 😉

Leave a Reply