Duft
Comments 3

Lolita Lempicka: Si Lolita

Glasmagasinet har fått inn Lolita Lempicka si nyaste duft: Si Lolita.

Trass i det dustete namnet er denne dufta retta mot ein “vaksnare” marknad enn dei øvrige Lempicka-duftene, og det forstår eg.

Det er ei krydra floral duft, som byrjar med eit hint av sødme, men som ikkje er overveldande. Det friske i den kan vere frå nellik, ein av notane som er kamuflert som gillyflower. Det kan også vere frå det dei kallar elemi, ein type gummiaktig kvae frå Filippinene som skal ha ein grøn aroma med sitrus- og korianderpreg. Go figure.

Midtvegs er det ein note som plagar meg litt, eg veit ikkje kva for ein det er. Eg trudde først at det var fiol i den, men det er det ikkje. Etterkvart vert den kjølegare, meir balansert og tonkapreget som eg kjente litt av i opninga er borte. Eg likar den betre på slutten enn i byrjinga, dei siste timane minner den meg om Omnia Amethyste. Ikkje note for note, men det kjølege, elegante preget har dei til felles.

This entry was posted in: Duft

by

Kvinne, bur i Oslo og har feriehus i Billingsfors, lever med mat, musikk, dufter og ein hage, gjer mitt beste for å nyte livet.

3 Comments

  1. Jeg testet denne på Gardermoen i vinter, men bare på blotter. Jeg husker jeg syntes den var ganske god, men at navn og flaske bød meg litt i mot 🙂

  2. Det er sikkert feil av meg å ignorere Si Lolita berre på grunn av skjerfet. Men eg gjer altså det. Har papirtesta den eit par gonger, men har ikkje satt meg inn i den nok til å seie om eg er einig med deg eller ikkje AG.

  3. sol says

    Fikk prøve av denne siste jeg kjøpte leppestift, og likte den definitivt ikke. jeg vet ikke hva som plaget med mest, men syntetisk var det iallfall..

Leave a Reply