Humor
Comments 8

På kurs


Eg skal på kurs eller seminar eller kva dei no kallar det med jobben i dag. Dersom eg skulle miste jobben, eller finne ut at der ikkje er levande så tenker eg at eg kunne byrje å halde denne typen kurs. Kva trur du? Ville ikkje det bli suksess?

 

This entry was posted in: Humor

av

Kvinne, bur i Oslo og har feriehus i Billingsfors, lever med mat, musikk, dufter og ein hage, gjer mitt beste for å nyte livet.

8 Comments

 1. Må jo vere eit takksam oppgåve å hjelpe folk å få det så inderleg fantastisk. Vanskeleg kan det vel heller ikkje vere: Har ein til dømes problem med livets energivampyrar, må det vel vere ei grei sak å minne folk på å dra ut livets mobil-ladarar?

  Likar

 2. Whoa. Jeg ble litt sliten og irritert bare av å lese plakaten, jeg. Det må være et dårlig tegn. Eller?

  Ser frem til rapport når kurset er over.

  Likar

 3. rita says

  Av en eller annen grunn så fikk «gå ut og gjør det gode og vær i gleden» meg til å tenke på engleskolen til Märtha…….

  Likar

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s