Humor
Comments 8

På kurs

Eg skal på kurs eller seminar eller kva dei no kallar det med jobben i dag. Dersom eg skulle miste jobben, eller finne ut at der ikkje er levande så tenker eg at eg kunne byrje å halde denne typen kurs. Kva trur du? Ville ikkje det bli suksess?

 

This entry was posted in: Humor

by

Kvinne, bur i Oslo og har feriehus i Billingsfors, lever med mat, musikk, dufter og ein hage, gjer mitt beste for å nyte livet.

8 Comments

  1. Må jo vere eit takksam oppgåve å hjelpe folk å få det så inderleg fantastisk. Vanskeleg kan det vel heller ikkje vere: Har ein til dømes problem med livets energivampyrar, må det vel vere ei grei sak å minne folk på å dra ut livets mobil-ladarar?

  2. Whoa. Jeg ble litt sliten og irritert bare av å lese plakaten, jeg. Det må være et dårlig tegn. Eller?

    Ser frem til rapport når kurset er over.

  3. rita says

    Av en eller annen grunn så fikk “gå ut og gjør det gode og vær i gleden” meg til å tenke på engleskolen til Märtha…….

  4. Jøss da – litt av et kurs 😉

    Enn å få lære alle nøklene da :O

Leave a Reply