Frustrasjonar, Humor
Comments 2

Venn eller ikkje?

Nokre veneførespurnader på Facebook er enklare enn andre. Gamle, kjære vener som eg har mist kontakta med utan grunn er det berre kjekt å høyre frå.

Til relativt nyleg har Face vore ei frisone. Men no har foreldregenerasjonen vår byrja å kome på Facebook, og då må ein vurdere nøye. Kva gjer ein? Her er eit flytskjema som du kan bruke for å ta stilling til om du skal legge til dine foreldre eller ikkje. Treffande, spør du meg.

(Og syns du skrifta er for lita så er du ikkje i målgruppa. Då risikerer du derimot å bli ditcha kva tid som helst.)

This entry was posted in: Frustrasjonar, Humor

by

Kvinne, bur i Oslo og har feriehus i Billingsfors, lever med mat, musikk, dufter og ein hage, gjer mitt beste for å nyte livet.

2 Comments

  1. hihi, nå er jeg riktignok eldre enn deg, men her i huset er det da sannelig avkommet som har hatt sånne kvaler, og det vil jeg tro dine har og? Min far er ikke på facebook, selv om han leser bloggen min og er en høyst oppegående databruker i en alder av snart 81. Skulle han forville seg inn på facebook, trenger jeg ingen test for å legge ham til som venn. Heldigvis er jeg også venn med alle mine døtre, men jeg aner ikke om de har benyttet seg av muligheten for å holde enkelte ting unna enkelte venner…

Leave a Reply