Livet
Comments 4

Nystelt!

Nei, det er ikkje sommar enno, men eg fekk gåvekort på stell av hender og føter, og slik vart resultatet nederst. Det kjennest veldig bra!

Denne veka har eg heimeveke, eg arbeider med eit spennande prosjekt som framleis er hemmeleg. Eg får testa ut evna mi til å drive meg sjølv framover, og til ikkje å la meg rive med i internettdiskusjonar og spennande surferundar. Eg går faktisk ikkje noko særleg i butikkar heller. Stort sett sit eg framfor den store macen min og prøver å produsere fornuftige ting. Ønsk meg lykke til, det treng eg!

This entry was posted in: Livet

by

Kvinne, bur i Oslo og har feriehus i Billingsfors, lever med mat, musikk, dufter og ein hage, gjer mitt beste for å nyte livet.

4 Comments

 1. Håhå, fotstell med neglelakk! Det lar seg høre.

  Lykke til med det spennende prosjektet ditt, gleder meg til å se resultatet!

 2. Pedikyr er intet mindre enn fantastisk! Jeg ble aldri ferdig med å kjærtegne hælene mine etter første gang 😆 Nå skal jeg snart gjenta nytelsen.

  Tvi-tvi med det mystiske prosjektet 😀

 3. Utrolig morsomt å lese dette samme dagen som jeg kom hjem fra jobb, gikk tur med dyret, satte meg ned og ga meg selv en langvarig pedikyr… 😆 Mine tåttelåtter er ikke lakkert, men ellers..!

  Lykke til med prosjektet – jeg heier på deg, og er sikker på at du kommer i mål og at det blir kjempebra. Gleder meg allerede til resultatet 😉

 4. Bente says

  Lykke til! Du er så dyktig at jeg har all tro på deg – uansett hvilket prosjekt du holder på med! 🙂

Leave a Reply