Kunst
Comment 1

Aus der Reihe

sto det på slutten (eller var det på byrjinga?) av Derrick-episodane.

Denne bloggposten er i rekka av bloggpostar som anbefalar fantastiske konsertar som talentfulle og suksessrike damer skal halde på små, fine konsertstader i Oslo og omegn.

Eg har tidlegare skrive om Emma Kirkby sin fantastiske konsert i Oslo. Denne gongen er det jazzlegenda DeeDee Bridgewater som kjem til byen!

Og best av alt: ho skal spele på den intime jazzscena Victoria, midt på Karl Johan. Eg har vore og henta ut billettar i dag, og der er billettar att, så kast deg utpå. Ho spelar søndag 25. september, og eg er brennsikker på at det vert ei stor oppleving. Eg gler meg!

This entry was posted in: Kunst

by

Kvinne, bur i Oslo og har feriehus i Billingsfors, lever med mat, musikk, dufter og ein hage, gjer mitt beste for å nyte livet.

1 Comment

  1. Oi, nå spørs det om ikke lommeboka og jeg må ha en alvorlig samtale… Jeg var på konserten hun hadde i konserthuset i mars -litt tilfeldig, egentlig, jeg kjente ikke noe særlig til henne -og det var en kjempeopplevelse. En reprise hadde ikke vært å forakte…

Leave a Reply