Ferie, Reise, Utstyr
Comments 5

Berre maten…

Dette er altså berre det som handla om mat i koffertane våre. Der var fire flasker vin til, dei kom ikkje med på bordet. Men her ser du altså deilig italiensk mat som skal bli vinterkos, julegåver, vennegåver og bestikkelsar. Litt fiffige kjøkkenutstyrsgreier er det og der.

(Beklagar det elendige bildet, iphone. Batteriet til kameraet mitt er daudt, og ladaren har ingen sett. Uff, uff.)

This entry was posted in: Ferie, Reise, Utstyr

by

Kvinne, bur i Oslo og har feriehus i Billingsfors, lever med mat, musikk, dufter og ein hage, gjer mitt beste for å nyte livet.

5 Comments

 1. Yum! Det eneste jeg fikk med meg fra Roma (grunnet giddaløyse) var et lite glass kaperspesto m/chili. Til gjengjeld smaker den veldig godt!

 2. Bildet gir gode assosiasjoner og minner meg definitivt om Italia 🙂

  Er du glad i italiensk mat, så finner du flere oppskrifter på superkokken.no – både på norsk og italiensk.
  Ciao fra Superkokken

 3. BenteAS says

  ser akkurat ut som når vi pakker ut etter å ha vært på reise, det…. 🙂

 4. Åh, der var det mye godt!! Vi kommer som regel også hjem med mye mat i kofferten. Beste souverniren man kan få spør du meg!

 5. Pappa seier at da du ikkje kan ta med deg i hovudet eller magen er ikkje verdt å ta med seg frå ferie. Regelen kan kun omgåast når det gjeld ting som skal i magen på sikt. Eg er i prinsippet einig, sjølv om eg er litt for lett å freiste når det kjem til TING. Men desse souvenirane er eg litt misunneleg på kjenner eg!

Leave a Reply