Fest, Jul
Comments 11

Djup konsentrasjon…

Det årlege pepparkakehuset har kome opp!

Her ser du mannen i huset med melissprøyta, djupt konsentrert om dekoren. Eg tok meg av utbakinga, dropsteknikken og monteringa, og lagde “malen” for dekoren.

Vi fann forresten ut at Repsils fungerer i staden for drops, lokalbutikkane rundt her var tomme for Brynhilds sitrondrops. Tidlegare har vi brukt kamferdrops. Det virkar og, men smakar høgg.

Og karamellene med maldonsalt, som eg lagde av “limet”, dei vart knallgode! 🙂

Edit: Her har du huset ferdigstilt, og i fullt dagslys, eller så fullt som det er mogeleg no for tida. Vi er ganske fornøgde!

Huset er med i Matbloggsentralen sin pepparkakehuskonkurranse, så viss du syns det bør vinne, så stikk inn her og stem på hus nr. 18!

11 Comments

 1. Augusta says

  Flott hus og flott dekorasjon av mannen i huset.

 2. Utrolig fint – liker englevinduene :))
  Lykke til i pepperkakehusutfordringen!

 3. Pingback: Pepparkakehuskonkurranse! « Alt godt

 4. Mamma, du er klar over at det står “god jol”? Er det noen internhumor jeg har gått glipp av her, eller begynner dere å bli demente? <3

 5. Kjetil T. says

  Agnete, eg snikradikaliserte nynorsken til mor di! (Eigentleg heiter det frå “jól” frå gamalt, men det er så vanskeleg å få den aksenten til å sveve over O-en.)

 6. Eg skulle ynskja det gjekk an å LIKA kommentarar her, nett som facebook. Då skulle eg ha lika kommentaren til Kjetil T om snikradikalisering av nynorsk!
  Og elles – flott hus.

 7. Pingback: Julehuset | Alt godt

Leave a Reply