Bryllup, Lykke
Comments 11

Vår dag

No har vi bestemt oss for når vi vil gifte oss.

Det blir 22. september. Mailen til dei som administrerer festlokalet er sendt, vi har avtalt med kokken, foreldra våre er informert og serveringsdamene er booka.

I tillegg er brudekjolen kjøpt og levert til sydama, skoa er i boks, bokstaveleg talt, og trettenåringen har laga logo for oss! Er han ikkje flink? (Og datoen er i ISO 8601-format, til ære for nerden i familien.)

Vi gler oss! Ha ein fin helg, og elsk din kvardag. 🙂

This entry was posted in: Bryllup, Lykke

by

Kvinne, bur i Oslo og har feriehus i Billingsfors, lever med mat, musikk, dufter og ein hage, gjer mitt beste for å nyte livet.

11 Comments

 1. Så koselig. Får seie som vi gjer i Nordfjord…skal eg bake deg ei kake????Lykke til i allefall hadde vore kjekt å vore ei fluge på vegge du blir nok ei fin brur . God helg

 2. barnebibliotekaren says

  Så flinke dere er som er ute i såpass god tid med ting! Det er jo ekstra hyggelig å planlegge og ordne når man slipper å stresse 🙂

  Til lykke og lykke til!

 3. Gratulerer så mye 🙂 Jeg måtte reklamere litt for smalhans på bloggen min, jeg er veldig begeistret for den boka. Koselig skrevet og mange fine oppskrifter. Takk.
  Ha ei riktig fin helg.

 4. Primula says

  Ønsker deg alt godt, Gunda! Og kom gjerne innom meg neste gang du er i Troms. Veldig hyggelig med kaffestopp på veranaen min før vi dro til Harstad og Magnar for noen år siden:-)

 5. Fantastisk fint med dato klar, og så mange ting i boks og skap og alle sine steder allerede. Greit med bryllup som ikke blir stress… 😛

  – Og hurra for flink 13åring!

  Gleder meg til videre bryllupsblogging her, mistenker at det blir lite rosa plysj og luftslott. Det er bra.

 6. Kjempefin logo, og stas med dato som er satt, kjole/sko og hele greia. Jeg er en sucker for romance, altså, og dette er knallromantisk! Juhu, heia dere!

Leave a Reply