Lykke
Comments 2

Fortalte eg…

at eg var med på å lage bokmarknad på Ila i dag? Ja, det gjorde eg vel. Her er ein skatt som vart med heim:

img_0001

Elvis Presley, Frank Sinatra, ein purung Cliff Richard, ein eg tok med fordi han var så vakker (Robertino), Sophia Loren og Audrey Hepburn. På baksida av korta var det instruksjonar til ulike dansar, denne serien lærer deg korleis du dansar sakte vals. Rock n» roll-serien som ligg att på bordet har mellom andre bilde av Marilyn Monroe. Det ligg og att ein filmserie, fleire andre danseseriar og eit vevd bilde av Stalin med kinesisk tekst. Ja, og så ca. 150 kasser med bøker. 😀 Marknaden er open i morgon og, 12-16 Fougstads gate 10 i Oslo.

This entry was posted in: Lykke

by

Kvinne, bur i Oslo og har feriehus i Billingsfors, lever med mat, musikk, dufter og ein hage, gjer mitt beste for å nyte livet.

2 Comments

  1. Håhåjaja! de der husker jeg godt. Dvs, det var min noen år eldre kusine som hadde dem. De lå inni pakker med «platetyggis», og det var bare sååååå kult!! Hvis du snuser ekstra nøye, så kanskje du kjenner tyggislukta ennå?

  2. Desse luktar nok meir av loppemarknadslager enn av tyggis, men eg er veldig glad for at eg fann dei! 😀

Leave a Reply