Livet, Lykke
Comments 2

Nordover igjen!

I dag vender vi nasa nordover, min kjære og eg. Dei to ikkje fullt så små er der oppe allereie, dei har tilbrakt ei veke allereie med bestemor og slekt og venner.

Det blir masse besøk og slarving på oss og, vi skal ikkje stå på ski, men gå frå dør til dør og drikke kaffi, tenker eg.

Fjortenåringen vart femten i går, så det skal behørig feirast i morgon, med heilt andre gjestar til stades enn dei som vanlegvis er der. Men det blir nok eit selskap i Oslo når vi kjem ned att, kjenner eg henne rett.

Det er koseleg å ha ankerfeste fleire plassar i landet. Slekta er stor, vi held kontakt på facebook og andre kanalar, men det er noko spesielt med å møtast ansikt til ansikt. Vi gler oss!

This entry was posted in: Livet, Lykke

by

Kvinne, bur i Oslo og har feriehus i Billingsfors, lever med mat, musikk, dufter og ein hage, gjer mitt beste for å nyte livet.

2 Comments

  1. Gooooood tur nordover! Brå temperaturendringer har gitt uvær og mange fly er kansellert, men jeg tipper dere kommer dere frem likvel. Hvorvidt min lille niese kommer kl 12.10 som planlagt er derimot fortsatt helt åpent. Foreløpig er flyene kansellert to timer fremover, satser på at det blir bedre etter det… 🙂

    Håper dere får ei kjempehelg ‘her oppe’, og hils alle sammen!

Leave a Reply