Livet, Skepsis
Comment 1

En tidligere alternativists bekjennelser (via Caterina Cattaneo)


Caterina Cattaneo har tidlegare brukt alternativ behandling, og seinare utdanna seg innan fagfeltet. På eit tidspunkt gjekk det opp for henne at det ho trudde på var utan grunnlag, og at ho holdt på å utdanne seg til å føre folk bak lyset. Les det ho skriv, eg syns det er spennande å høyre hennar betraktningar om dette skiftet.

I forgårs kom jeg offentlig ut av skapet. Det har ligget og lurket i lengre tid, men jeg har nølt. Mest fordi jeg har vært redd for å bli stemplet, kjønnsvurdert og funnet lite troverdig. Og med rette; redsel for negative tilbakemelding fra tidligere «kolleger». Men klart jeg har en agenda. I forgårs holdt Human-Etisk Forbund og kampanjen Ingen liker å bli lurt debatt på Litteraturhuset for fullt hus. (Trykk her for å se debatten i sin helhet) Ka … Read More

via Caterina Cattaneo

This entry was posted in: Livet, Skepsis

av

Kvinne, bur i Oslo og har feriehus i Billingsfors, lever med mat, musikk, dufter og ein hage, gjer mitt beste for å nyte livet.

Éin kommentar

  1. Åh – dette er så bra. Debatten i Litteraturhuset har igangsatt et ras av bloggposter. Også hos meg. Jeg ble så hissig etter å ha sett opptaket at jeg nærmest slo ihjel tastaturet i ren harme.
    Jeg har lest Cataneos bloggpost. Modig, og viktig stemme!

    Likar

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s