Billig mat, Bokprosjekt, Safting og sylting
Comments 4

Sylteboka i nytt opplag!

Samlaget har bestemt seg for å lage eit nytt opplag av sylteboka mi, og no er den ute i butikkane!

Det syns eg er veldig stas, spesielt no når NTB kan fastslå at sylting faktisk er trendy. Ikkje berre trendy, men supertrendy! Eg kjenner meg som ein pionér på sylteområdet, faktisk, som kom med boka mi i 2012.

Når ferien er over kjem Samlaget og eg tilbake med ein signeringsrunde, der du kan bestille boka hos Samlaget, få den signert av meg, og så tilsendt med fri porto. Boka kostar no 299,-. Blir ikkje det fint?

4 Comments

  1. Nå så jeg dette, ja. Men, ikke tilgjengelig er resultatet hos Samlaget. Er jeg for kjapp?

    • Eg får både søkt den opp, og lagt den i handlekorga. Det kan hende du er for kjapp, ja.

  2. Hei hei. Så fin blogg du har her. Jeg fant bloggen din da jeg lette etter info til et innlegge jeg skrev om trening og mat på min blogg. Ta gjerne turen innom og si hei en gang 🙂
    Hilsen Kjersti

Leave a Reply